top of page
Smiler mot kameraet

Hello

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Om ViSparer

Å bruke mer penger enn nødvendig på dagligdagse ting som strøm, forsikring og alarm er rett og slett unødvendig. 


Før vi startet ViSparer var det for å finne gode leverandører til oss selv, som vi også kunne anbefale til venner og kjente. medlemmer. Det tok ikke lang tid før vi så at dette kunne mange ha glede av så vi startet ViSparer.

 

Når vi er mange kan vi også forhandle med større tyngde mot aktuelle leverandører. For når vi har mange med oss vil vi få bedre priser enn en når vi står alene.
Som medlem i Visparer.no vil du få tilgang til besparelser på strøm, forsikring, alarm og andre viktige tjenester du trenger samtidig som du får ett bedre økonomi.

 

Vi vil samarbeide med prisledende gode leverandører i markedet, og slik sørge vi for at våre medlemmer får den beste prisen på de tjenester de trenger. Dette inkluderer tjenester som strøm, forsikring, alarm og banktjenester, så vel som mange andre produkter og tjenester du bruker i hverdagen.
 

Bli medlem i dag og se selv hvor mye du kan spare på de tjenestene du trenger. Vi tilbyr enkel og rask tilgang til gode og lønnsomme avtaler, så du kan bruke mer tid på det du ønsker og mindre tid på å bekymre deg for økonomien.

Så kort fortalt: Meld deg inn i dag, og spar penger i morgen... 

bottom of page